Poděkování Rotary Clubu City Ostrava

Děkujeme tímto Rotary Clubu Ostrava City za to, že ve spolupráci s Městem Klimkovice v sobotu 7. října 2023 uspořádal Dýňobraní. Výtěžek z této akce v hodnotě 13 600,-Kč byl věnován domovu Benjamín, p. o. na nákup terapeutických služeb-canisterapie a zooterapie určených pro dospělé lidi s těžkým mentálním a kombinovaným postižením, kteří žijí v Petřvaldě. Poděkování také náleží sponzorům, kteří na Dýňobraní přispěli, a to Městu Klimkovice, Hostinci u Feldů, CVA Mozaika, paní MUDr. Evě Mrázkové, paní Mgr. Andree Mlčochové a dětské kavárně Skrýš – Klimkovice.

Dýňobraní se účastnili také lidé z Benjamínu, aby se vzájemně podpořili při dlabání dýní a dalších aktivitách. Měli tak možnost na náměstí v Klimkovicích zažít krásné slunečné dopoledne plné zábavy, dobrého jídla a pití. Celou atmosféru samotného Dýňobraní umocnilo bohaté kulturní vystoupení mažoretek, zpěvačky Adely a dalších.

Velmi si vážíme toho, co pro lidi z Benjamínu Rotary Club Ostrava City dělá, za to Vám náleží veliké poděkování.

My všichni z Benjamínu

Ředitelka Rotary Clubu Ostrava City paní Tamara Mindek Iskrickaja dále uvádí:

„Jsem ráda, že jsme opět mohli pomoci a udělat dobrý skutek nejen finančním příspěvkem, ale také úžasným zážitkem pro lidí z Benjamínu. Tímto bych ráda poděkovala všem zúčastněným a také lidem, co přispěli na dobrou věc jen tak nebo i zakoupením různých předmětů, dýní nebo jídla.
Pro klienty z Benjamínu jsme získali v roce 2021 částku 19. 000,-Kc, v roce 2022 částku 13.070,- a v roce 2023 částku 13. 600,-Kč. Peníze byly použity na canis terapii a zoo terapii pro lidi z mentálním a kombinovaným postižením, kteří žijí v Petřvaldě. Ještě jednou děkuji partnerům, sponzorům, občanům města Klimkovice a příznivcům a přátelům Rotary za to, že díky Vám můžeme pomáhat potřebným jak zážitkem a také finančně na dobrou věc.“
Prezidentka Rotary Clubu Ostrava City – Tamara Mindek Iskrickaja